H J Kyvik AS

 

Siden 1866 og gjennom fem generasjoner har Kyvik familien høstet den beste silda fra havet utenfor Norge. Gjennom generasjoner har de opparbeidet seg fagkunnskap om salting krydring, modning og etterbehandling av det som på folkemunne kalles «Havets sølv».
Mye har skjedd i lokal- samfunnet siden den gang. Men fremdeles foredles Kyvik sild lokalt i Haugesund på den gamle gode måten. Å lage god sild tar tid, men en ekte Kyvik tar den tida som trengs for å lage god kvalitetssild.

 

Kyvik er en familiebedrift hvor kunnskap og erfaring går fra generasjon til generasjon. I dag bruker familieforetaket moderne teknikker i både fangst og foredling, men kvaliteten er som den alltid har vært.

 

Kyvik Sild tilbyr produkter for enhver smak og anledning. Sild er gourmetmat som du raskt kan lage noe spennende med. Med den økte interessen for lokal mat og «slow-food» er sild fra Kyvig mer aktuell enn noensinne.

 

Besøk H.J.Kyvig på: http://www.kyviksild.no/