Tre retters
Tre retters meny
-
Meny 1
Hjemme røyket laks , confitert egg , agurk , dill , rugbrød Chips og urteolje
Indrefilet av storfe , asparges , sopp, løk, persille, gulrotpure , småpoteter og vin saus.
Sjokolade og trøffelkake , macadamianøtter , bær og saus.
-
Meny 2
Serano skinke , Syltet meloner ,salat , brødchips og persille olje.
Kalve entrecote , asparges ,selleri,gulerot , aubergine purre , anna potet og mild peppersaus.
Pannacotta , friske bær og saus.
-
Meny
Juanita tomater , buffelowmozzarlla , balsamico , ruccula og basilikum.
Lerstang kyllingbryst , grillet squash , aburgine , paprika ,båtpoteter og steinsopp saus
Creme brulee , bær , og bær saus.
519 kr per pers
Minimum antall på 3 rettere er 35 personer. Ved færre enn 35 gjester ta gjerne kontakt for et tilbud.
Generelt:
En bestilling er ikke bindende før bekreftelse fra MENY Aksdal Catering foreligger.
Bestillingen er, etter bekreftelse fra MENY Aksdal Catering, bindende for begge parter.
Hele beløpet faktureres ved avbestilling senere enn 7 dager før selskapet.
Endring av antall:
Antall gjester kan justeres med +/- 20% av bestilt antall frem til 3 dager før selskapet. Maten vil bli levert til antallet som det betales for.